waarom

waarom

NAAR DE NATUUR NAAR JE NATUUR

We voelen ons fijn als we even niets moeten. Als we gas terug nemen. Tijd hebben voor ons zelf. En voor onze naasten. Als we minder prikkels krijgen. En aandacht hebben voor het kleine.

Als we tijd doorbrengen in de natuur herinneren we wat we lang hebben gemist. En ondanks dat we dat diep van binnen weten trekken we ons nauwelijks terug uit de hectiek van het alledaagse. Veel mensen lopen zichzelf voorbij in de hectische prestatiemaatschappij. Carrières met volle agenda’s en strakke deadlines resulteren voor velen in een hoge werkdruk.  Het managen van een gezinshuishouden maakt de drukte meer dan compleet.  Voor velen resulteert dit vroeg of laat in een serieuze burn-out of zelfs een depressie. 

Naar de natuur helpt om daar de nodige balans in terug te brengen. Wij maken het je makkelijk om weer tot jezelf te komen. En wat ons betreft is daar geen betere omgeving voor dan een groene omgeving.

Iedereen zou elke maand 1 weekend moeten kamperen. Wie de tijd niet heeft 2 weekenden.

KAMPEREN VERBETERT JE MENTALE EN FYSIEKE GEZONDHEID

Onderzoek toont aan dat zowel fysieke als mentale klachten relatief snel afnemen door in de natuur te zijn.  Dit geldt niet alleen voor burn-outs, stress en depressies. Een groene omgeving heeft ook positief effect op de de fysieke gezondheid zoals hartslag, bloeddruk en het immuunsysteem.

HUUR EEN INGERICHTE LOTUSBELLE TENT

Op een bijzondere plek in de natuur door ons geselecteerd

Of op een camping naar eigen keuze

HUUR EEN INGERICHTE LOTUSBELLE TENT

Op een door ons aanbevolen natuurplek

campimg 90-90-wit

Of op een camping naar eigen keuze

HUUR EEN INGERICHTE LOTUSBELLE TENT

Op een door ons aanbevolen plek in de natuur

Of op een kampeerlocatie naar keuze

HOE HET WERKT

Kom naar de natuur, kom naar je natuur. Tijd voor een stapje terug. We leggen uit hoe het werkt.