Informatie over je verblijf

Informatie over je verblijf

Wat leuk dat je hebt gereserveerd.  Ga hieronder naar de door jou geboekte locatie voor alle informatie over je verblijf.

MANTINGE

Handig om te weten

Heb je een Lotus Belle geboekt bij de Voscheheugte? Dan vind je hier alle actuele informatie ter voorbereiding en voorpret!
Het adres is Mantingerdijk 8 in Mantinge en als je hier klikt heb je meteen de route.

Vergeet het sfeervolle eethuis met de verrassend goede chef niet. Hieronder vind je hier alles over.

Velen van jullie waren voornemens om het verblijf op de Voscheheugte te verfraaien met een fijn diner in het eethuis. De nieuwe richtlijnen van de overheid maken dit helaas wat anders. Ook op de Voscheheugte mag het eethuis helaas geen gasten een tafeltje bieden. Het goede nieuws: er is evengoed activiteit in de keuken en gasten kunnen een heerlijk diner en vers ontbijt afhalen en tussendoor terecht voor lunch en take away coffee. Reserveren voor ontbijt doe je op   de website voscheheugte uiterlijk tot 15.00 uur de dag ervoor, via de button . Diner uiterlijk voor 15.00 uur diezelfde dag per mail via bas@voscheheugte.nl . Lunch en koffie maakt men a la minute. Graag  bij een bestelling doorgeven hoe laat je deze wilt komen ophalen. Betalen gaat (bij voorkeur) via de pin bij het ophalen. Klik op de link om het menu te bekijken. Menu eethuis Voscheheugte

Wijchen

Handig om te weten

Verblijf je binnenkort in de pluktuin Sfeer van Willems in Wijchen? Neem nog even alle informatie door op deze pagina om voorbereid te beginnen.

Verder hieronder nog wat praktische informatie:

Adres

Sfeer van Willems
Ploegweg 7
6604BH Wijchen
06-37229125

 
Check-in en check-out

 Frank en Wilma ontvangen je graag persoonlijk. Verwacht je na 18:00 aan te komen? Laat dat dan even weten door ze te bellen op 06-37229125

Speciaal voor de liefhebbers van koken hebben we een krachtige Coleman twee-pits kooktoestel op benzine geplaatst. Hiermee ben je gegarandeerd van een stevige vlam om je maaltijd goed te kunnen bereiden.  Een krachtig toestel, maar je moet wel even weten hoe hij werkt. We raden je aan deze video even te bekijken of deze handleiding te raadplegen.

Geef je verblijf in de pluktuin een extra dimensie met een persoonlijke workshop buiten koken op open vuur. Neem contact op met Wilma en Frank op 06-37229125 om te reserveren en de mogelijkheden te bespreken.

PAPENVOORT

ouderkerk a/d amstel