Informatie over je verblijf

Informatie over je verblijf

Wat leuk dat je hebt gereserveerd.  Ga hieronder naar de door jou geboekte locatie voor alle informatie over je verblijf.

MANTINGE

Handig om te weten

Heb je een Lotus Belle geboekt bij de Voscheheugte? Dan vind je hier alle actuele informatie ter voorbereiding en voorpret!
Het adres is Mantingerdijk 8 in Mantinge en als je hier klikt heb je meteen de route.

Vergeet het sfeervolle eethuis met de verrassend goede chef niet. Hieronder vind je hier alles over.

Velen van jullie waren voornemens om het verblijf op de Voscheheugte te verfraaien met een fijn diner in het eethuis. De nieuwe richtlijnen van de overheid maken dit helaas wat anders. Ook op de Voscheheugte mag het eethuis helaas geen gasten een tafeltje bieden. Het goede nieuws: er is evengoed activiteit in de keuken en gasten kunnen een heerlijk diner en vers ontbijt afhalen en tussendoor terecht voor lunch en take away coffee. Reserveren voor ontbijt doe je op   de website voscheheugte uiterlijk tot 15.00 uur de dag ervoor, via de button . Diner uiterlijk voor 15.00 uur diezelfde dag per mail via bas@voscheheugte.nl . Lunch en koffie maakt men a la minute. Graag  bij een bestelling doorgeven hoe laat je deze wilt komen ophalen. Betalen gaat (bij voorkeur) via de pin bij het ophalen. Klik op de link om het menu te bekijken. Menu eethuis Voscheheugte

PAPENVOORT

ouderkerk a/d amstel