Hoe het werkt

Hoe het werkt

VERBLIJF IN EEN INGERICHTE LOTUS BELLE TENT

Op een door ons aanbevolen natuurplek

Of op een camping naar eigen keuze

Op een aanbevolen natuurplek

Nederland kent fijne plekken in de natuur. Verborgen schatten die uitnodigen tot jezelf te komen. Waar de tijd stopt. Waar je niets moet. Waar je oog hebt voor het kleine. Waar de nacht zwart is en sterren schitteren. Waar vogels zingen, planten lonken en bomen pralen. Waar je schoonheid ziet in rust. En het grote herkent in het kleine.

In de natuur vinden we onze natuur. We ontdekken weinig nodig te hebben. En omdat iedereen gebaat is bij deze ontdekking brengen we ’s lands mooiste natuurplekjes in kaart. We kamperen er persoonlijk. We ontdekken de omgeving en maken het mogelijk om hier te verblijven. Duurzaam, maar niet primitief. Want we zijn niet tegen luxe, noch tegen comfort. Integendeel.  

Op een camping naar eigen keuze

Voortdurend blijven wij mooie plekjes in de Nederlandse natuur ontdekken en online plaatsen. Ons land kent echter meer verborgen schatten om buiten te verblijven dan menigeen zou denken. Onze prachtige Lotus Belle tenten zijn daarom ook te huur op een locatie naar keuze. Het is heel eenvoudig: jij reserveert zelf een mooie plek waar je wilt verblijven. Bijvoorbeeld een camping of een natuurkampeerterrein. Je huurt vervolgens een prachtige Lotus Belle tent met volledige inventaris bij ons. Wij zorgen ervoor dat de tent klaar staat bij aankomst en we halen hem weer weg bij vertrek.

Let op: we plaatsen onze tenten alleen op plekken die binnen de visie van Naar de natuur vallen zoals natuurcampings, locaties van Staatsbosbeheer en natuurkampeerterreinen of boerderijen.