Houtkachel in Lotusbelle tent huren

Aanbevolen plekken

Aanbevolen plekken

Houtkachel in Lotusbelle tent huren

NAAR JE NATUUR OP EEN DOOR ONS AANBEVOLEN NATUURPLEK

Ontdek wat wij hebben ontdekt

Echt tot jezelf komen doe je in de natuur. Een groene omgeving heeft een positieve uitwerking op je mentale en fysieke gezondheid. Naarmate we meer en meer jagend door het leven gaan vergeten we langzaam waar we mee bezig zijn. Waarom we doen wat we doen en of dat wat we doen ons wel de voldoening geeft die we hadden verwacht.

Omdat wij van mening zijn dat iedereen gebaat is bij het spenderen van meer tijd in de natuur maken we dat mogelijk. En we spenderen zelf zo veel mogelijk tijd in de natuur. We stellen ons ten doel steeds weer nieuwe plekken te ontdekken. De mooiste Natuurplekken die willen we met je delen. En jou de mogelijkheid daar te verblijven in een prachtige Lotus Belle tent.

AANBEVOLEN

Mariahoeve Papenvoort

De bosrijke omgeving en de weidse opzet van Landgoed Mariahoeve nodigen je uit los te komen uit de hectiek van alledag. Hier zingen de prachtig gekleurde vogels nog volop. Hier zijn de avonden nog echt donker. Hier zijn de sterren op het mooist.

Kasteel Nederhemert Zuid

Een bezoek aan dit natuurkamperterrein doet je direct beseffen weinig nodig te hebben om je goed te voelen. De tijd komt tot stilstand en terwijl de rust op je neerdaalt kan je je niet anders dan verbonden voelen met deze fijne omgeving.
Binnenkort

De volgende bestemming is?

Zodra mogelijk trekken we eropuit om weer een mooie nieuwe natuurplek te ontdekken. Een plek waar de mens optimaal tot zijn recht komt. Waar de schoonheid zit in het kleine. En waar je volop geniet van al dat onbetaalbaars dat gratis is. Volg het hier.
geduld

BLIJF OP DE HOOGTE