Houtkachel in Lotusbelle tent huren

Aanbevolen plekken

Aanbevolen plekken

Houtkachel in Lotusbelle tent huren

NAAR JE NATUUR OP EEN DOOR ONS AANBEVOLEN NATUURPLEK

Ontdek wat wij hebben ontdekt

Echt tot jezelf komen doe je in de natuur. Een groene omgeving heeft een positieve uitwerking op je mentale en fysieke gezondheid. Naarmate we meer en meer jagend door het leven gaan vergeten we langzaam waar we mee bezig zijn. Waarom we doen wat we doen en of dat wat we doen ons wel de voldoening geeft die we hadden verwacht.

Omdat wij van mening zijn dat iedereen gebaat is bij het spenderen van meer tijd in de natuur maken we dat mogelijk. En we spenderen zelf zo veel mogelijk tijd in de natuur. We stellen ons ten doel steeds weer nieuwe plekken te ontdekken. De mooiste Natuurplekken die willen we met je delen. En jou de mogelijkheid daar te verblijven in een prachtige Lotus Belle tent.

AANBEVOLEN

Voscheheugte

Alles midden in het groen. Natuurliefhebbers voelen zich hier thuis, en komen steeds weer terug. Vanwege de prachtige omgeving, de fijne sfeer en de extra's die ze hier bieden. Een prachtig uitzicht en een bijzonder goed restaurant op het kampeerterrein.
winterseizoen

Mariahoeve Papenvoort

De bosrijke omgeving en de weidse opzet van Landgoed Mariahoeve nodigen je uit los te komen uit de hectiek van alledag. Hier zingen de prachtig gekleurde vogels nog volop. Hier zijn de avonden nog echt donker. Hier zijn de sterren op het mooist.

Ouderkerk aan de Amstel

Op een prachtige locatie aan het water tussen de weilanden vlakbij Amsterdam ligt boerderij de Aemestellehoeve. Een authentieke veehouderij midden in de polder de Ronde Hoep. Omringd door koeien, schapen en kleinvee ligt aan de Amstel deze prachtige camping.
zomerseizoen

Kasteel Nederhemert Zuid

Nederhemert Zuid is met haar 45 inwoners één van de kleinste dorpjes van Nederland. Op dit schiereiland aan de afgedamde Maas bevind zich een klein natuurkampeerterrein. Een pareltje waar de tijd heeft stilgestaan.
Zomerseizoen

BLIJF OP DE HOOGTE